Welkom

Bij Hyde Park Residence zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt en dat het u aan niets ontbreekt.
Image

Receptie open 24/7

Bij onze receptie kunt u dag en nacht terecht. Heeft u iets nodig, of kunnen wij u ergens bij helpen? Laat het ons weten. Bij Hyde Park Residence staan wij voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Gemeenschappelijke ruimten

Is het tijd om te ontspannen na een drukke dag hard werken? Neem plaats in onze lobby lounge of op ons buitenterras en geniet van uw welverdiende rust.
Image
Image

Inschrijven expats mogelijk

Zakelijke reizigers en expats die langere tijd verblijven bij Hyde Park Residence kunnen zich inschrijven op ons adres, zodat u een post- en telefoonadres hebt (nodig voor visum/bankrekening). Eventueel is het ook mogelijk om een bedrijf in te schrijven.
Image

House keeping services

Hyde Park Residence biedt verschillende house keeping services aan waaronder wassen en drogen. Tevens hebben wij een personal assistant die voor u klaar staat om uw te ontzorgen zodat het u aan niets ontbreekt.
Image

Business center

Hebt u nog wat werk af te maken? Hyde Park Residence heeft hier rekening mee gehouden. Wij bieden verschillende faciliteiten en voorzieningen aan zoals werkplekken, hoge snelheid internet (glasvezel) en apparatuur zoals een fax en kopieerapparaat.
Image

Fitness

Wilt u zich in het zweet werken? Dat kan. Wij hebben een bescheiden fitnesruimte met 6 à 7 apparaten, loopbanden met monitor en dumbbels van het merk Technogym.